top of page
  • hello05619

Sfaturi de Black Friday


E vremea pentru cele mai smart oferte ale anului! Noi, la We Make IT Easy, știm că tehnologia și confortul merg mână în mână, așa că iată câteva ponturi pentru a face Black Friday-ul tău și mai simplu:

💻 Prioritizează online-ul! De ce să aștepți în cozi când poți prinde aceleași super oferte din confortul casei tale? Majoritatea retailerilor îți aduc Black Friday pe laptop sau pe telefon, cu opțiuni de livrare fără bătaie de cap.


📧 Abonează-te la oferte! Da, poate părea enervant să ai inbox-ul plin, dar trust us, când vine vorba de Black Friday, acele email-uri sunt cheia pentru a prinde ofertele de top înaintea tuturor!


🏆 Profită de programele de loialitate!

Dacă ești membru în programul de loialitate al magazinelor tale favorite, pregătește-te pentru avantaje VIP! De la acces timpuriu la reduceri și până la livrare gratuită, fidelitatea chiar se răsplătește.


📲 Descarcă aplicațiile!

Dacă încă nu ai aplicațiile retailerilor pe telefon, e timpul să te pregătești. Nu numai că vei primi notificări cu cele mai noi oferte, dar poți folosi și uneltele de comparare a prețurilor pentru a te asigura că faci cumpărăturile cele mai inteligente.


👀 Urmărește pe social media! Fii atent la TikTok, Instagram și Facebook pentru reduceri exclusive. Ai toate șansele să găsești o ofertă care să îți facă ziua.


🛒 Fii pregătit! Ține cardul la îndemână sau adaugă-l în Google Pay pentru o finalizare rapidă și ușoară a cumpărăturilor tale.


La We Make IT Easy, credem că tehnologia ar trebui să-ți facă viața mai ușoară, mai ales în perioada agitată a reducerilor de Black Friday.

11 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page