top of page
  • hello05619

Fă-ți update la Windows ca să îți păstrezi parola în siguranță

Siguranța parolelor este mereu un subiect important, pentru că există pericolul ca device-ul propriu sau, mai rău, cel de la job să fie victimele hackerilor. De curând, Microsoft a lansat un update la Windows 11, care te ajută să îți păstrezi parola în siguranță.


Pentru a activa această opțiune, trebuie să îți schimbi modalitatea de logare în calculatorm informează ZonaIT. Astfel, trebuie să dezactivezi Windows Hello din setările contului pentru a te loga cu o parolă. Mergi în Start > Settings > Accounts > Sign-in options, alegi opțiunea Windows Hello pe care vrei să o dezactivezi și alegi „Remove”.


Apoi, mergi la Start menu > Settings > Privacy & security > Windows Security > App & browser control > Reputation-based protection settings. După verifici Phishing protection care ar trebui să fie activat deja.


Celelalte opțiuni pe care ar trebui să te concentrezi sunt „Warn me about password reuse” și „Warn me about unsafe password storage”. Le activezi pe ambele și ar trebui să primești alerte când îți vei scrie parola într-o aplicație care nu e sigură, mai precizează ZonaIT.



4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page