top of page
  • hello05619

E-mail pentru întreprinderi – o investiție necesară pentru afacerea ta

O investiție mică într-un cont de e-mail de afaceri poate face diferența în favoarea noii tale afaceri. Cu toate acestea, în multe companii vedem încă folosite e-mailurile @yahoo.com, de exemplu.

În timp ce conturile de e-mail gratuite sunt grozave pentru uz personal, lipsa unei soluții adecvate de e-mail de afaceri s-ar putea să te încurce pe măsură ce compania ta începe să se extindă.

Așa că fii pregătit pentru creștere cu un cont de e-mail de companie. Iată câteva dintre beneficiile unui cont de e-mail de afaceri pe care nu le veți obține dintr-un cont de e-mail gratuit:



Clienții vor observa adresa ta de e-mail

Imaginează-ți că ești la un eveniment de networking și te întâlnești cu clientul perfect. Îți petreci seara vorbind despre serviciile tale și despre ce te diferențiază de concurență. Este încântat și îți cere cartea de vizită, doar ca să vadă că e-mailul tău e @yahoo.com. Micile detalii pot face sau distruge încrederea unui client. Utilizarea unui cont de e-mail gratuit indică faptul că afacerea ta este prea tânără, mică sau lipsită de competența tehnică pentru a avea o adresă de e-mail bazată pe domeniu.


Pe lângă câștigarea încrederii clienților cu un e-mail de afaceri, aveți, de asemenea, șanse mai mari ca e-mailul dvs. să fie reținut în cazul în care cartea de vizită este pierdută. Este o practică standard ca e-mailurile de afaceri să fie simple, cum ar fi „Numele tău@afacereata.ro”, ceea ce permite o reamintire mai ușoară dacă cineva încearcă să te contacteze rapid.


Construiește încredere cu clienții

Ați primit vreodată spam de la contul personal al unui prieten după ce adresa de e-mail a fost spartă? Imaginați-vă că primiți o înșelătorie de la un client cu care ați colaborat recent. Doriți să continuați să trimiteți informațiile sensibile ale companiei voastre către acest client?


Conturile de e-mail de calitate pentru întreprinderi includ protocoale avansate de securitate și filtre de spam pentru a vă proteja e-mailul de amenințările externe. Acest lucru devine din ce în ce mai important pe măsură ce afacerea crește, deoarece vă va proteja atât angajații, cât și clienții.


Conturile de e-mail de afaceri securizate vă oferă liniștea de a ști că fișierele voastre importante nu vor fi afectate de un virus. În plus, clienții vor fi siguri că vă pot trimite prin e-mail informații sensibile fără teama ca acel e-mail să fie piratat.


Fii sigur că tehnologia crește odată cu tine

Atunci când se bazează pe e-mailurile personale, proprietarii de afaceri pierd adesea informații valoroase, ceea ce ar putea împiedica creșterea pe termen lung. Conturile de e-mail pentru întreprinderi se asigură că serviciul dvs. de e-mail devine o extensie a strategiei dvs. de comunicare. Angajatorii și managerii câștigă capacitatea de a se alătura conversației, de a se asigura că informațiile clienților lor sunt în siguranță și nevoile lor sunt satisfăcute.


Un furnizor standard de e-mail de afaceri va face mai ușor pentru angajatori și manageri:

- Verificați e-mailul unui angajat aflat în vacanță sau bolnav pentru a vă asigura că nu este nimic pierdut.

- Rezolvați un conflict la locul de muncă care poate fi început prin e-mail.

- Adăugați conturi de e-mail pe măsură ce compania dvs. crește.

- Ajutați un angajat să răspundă unui client cu privire la o problemă sensibilă.


E-mailul trebuie să lucreze pentru tine

Cele mai bune soluții de e-mail pentru întreprinderi din ziua de azi sunt dotate cu o suită de instrumente integrate pentru a adăuga eficiență zilei tale de lucru.


Conturile de e-mail de afaceri de calitate pot include:

- Calendare pentru programare sau planificare internă și externă.

- Aplicații Office (cum ar fi Word, PowerPoint, Excel etc.).

- Asistență pentru clienți prin e-mail sau prin telefon.

- Filtrarea constantă a spamului și protecție împotriva programelor malware.

- Spațiu mare de stocare a cutiei poștale pentru o mai bună gestionare a e-mailului.

- Securitate mai puternică pentru protejarea datelor sensibile.


Economisești timp și bani

O platformă de e-mail pentru întreprinderi vă poate economisi mai mulți bani decât ar putea chiar și o soluție gratuită. Soluțiile gratuite vin cu o limită de stocare stabilită, ceea ce înseamnă că îți vei șterge e-mailul o dată la câteva luni. Acest lucru nu numai că necesită timp, dar vă poate lăsa să pierdeți e-mailuri și fișiere valoroase pe termen lung.


Timpul necesar pentru a vă gestiona stocarea de e-mail este timpul pe care l-ați putea petrece pentru dezvoltarea companiei dvs. S-ar putea să luați în considerare un server de e-mail intern, dar asta necesită o echipă IT care să gestioneze serverul, ceea ce costă mult mai mult decât găsirea unui furnizor de e-mail de încredere pentru întreprinderi.


Echipa We make IT easy recomandă soluția de e-mail de la Microsoft 365. Vrei să îți spunem într-un nou articol beneficiile ei? Scrie-ne în comentarii!



bottom of page