top of page
  • hello05619

Beneficii și sfaturi pentru externalizarea serviciilor IT

Externalizarea operațiunilor și dezvoltării IT a fost un subiect fierbinte de ani de zile. Acest articol își propune să prezinte principalele avantaje și provocări ale externalizării serviciilor IT.


Ce este externalizarea IT?

Potrivit Gartner, externalizarea IT este utilizarea furnizorilor externi de servicii pentru a oferi eficient procese de afaceri, servicii de aplicații și soluții de infrastructură IT.


Externalizarea poate permite întreprinderilor să reducă costurile, să accelereze timpul de lansare pe piață și să profite de expertiza externă, activele și/sau proprietatea intelectuală.


Cel mai popular motiv pentru externalizarea oricărui proiect este acela de a avea acces la cunoștințe și experiență de specialitate pe care angajații actuali nu le au. Cel mai bun lucru este că nu este nevoie să plătiți pentru nicio formare a angajatului vostru de la IT. Compania de outsourcing este cea care instruiește oamenii pentru tine, despre tehnici și programe recente.


Economiile din externalizare pot fi cu adevărat importante. Potrivit cercetărilor, mai mult de 80% dintre afacerile cu un număr mai mic de angajați ar face economii majore doar din externalizarea gestionării e-mailului. Companiile IT au capacitatea de a oferi acces la echipamente și servicii la costuri mai mici decât ar reuși o afacere mică să obțină.


Externalizarea ar trebui să lase echipa dumneavoastră liberă să se concentreze pe ceea ce face cel mai bine, permițându-vă totodată să vă livrați proiectul mai rapid.


Multe companii apelează la externalizare pentru a reduce costurile. Dar cheia este să găsiți un furnizor care să fie mai puțin costisitor decât o echipă internă, dar care oferă același nivel de expertiză și servicii. Acesta poate fi un echilibru greu de găsit, dar nu uitați: obțineți ceea ce plătiți.


Un sfat ar fi crearea unei liste de oferte, apoi eliminarea celor cu prețul cel mai mic și cel mai mare. Apoi, alegeți dintre opțiunile rămase în funcție de buget, cerințe și așteptări.


Am fi încântați să te cunoaștem și să ne vorbești despre provocările pe care le ai în business. Te putem ajuta cu o analiză personalizată și o evaluare a maturității digitale a afacerii tale. Contactează-ne aici.





24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page