top of page
  • hello05619

Aplicația care te ajută să ai tot timpul acces la parole și date personale

Pentru mulți dintre noi, să reținem parolele conturilor este un chin. Parolele personale, parolele de la birou, plus toate datele importante precum CNP, CUI, cărți de vizită etc. pot fi salvate într-o aplicație pe care să o poți accesa oricând.


Una dintre aceste aplicații este 1Password - Password Manager, care poate fi utilizată pe Google Android, Apple iOS, Microsoft Windows.

1Password - Password Manager este un manager de parole dezvoltat de AgileBits Inc. Oferă utilizatorilor un loc pentru a stoca diverse parole, licențe software și alte informații sensibile într-un seif virtual care este blocat cu o parolă principală protejată de PBKDF2.

Cel mai bun mod de a experimenta 1Password în browser. Conectați-vă cu ușurință la site-uri, generați parole și stocați informații sigure.

De asemenea, utilizatorii pot avea acces la parolele salvate de pe orice dispozitiv - tabletă, telefon, laptop sau computer -, iar aplicația permite partajarea parolelor salvate cu persoanele apropiate.


Dacă aveți probleme cu reținerea tuturor acestor date, încercați aplicația sau alta asemănătoare. Nu uitați că e foarte important să aveți parole diferite pentru conturile pe care le folosiți, ca să nu riscați compromiterea sau spargerea lor.

13 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page