top of page
  • hello05619

Noutăți în Chrome pentru utilizatorii de androidÎn ultima actualizare Chrome, navigarea pe internet devine mai eficientă și mai puțin intruzivă. Dacă te-ai luptat vreodată cu întreruperi când deschideai link-uri din alte aplicații, noul update îți vine în ajutor.

Atunci când deschizi un link din, să zicem, Gmail, și acesta lansează un tab în Chrome, noua funcție îți permite să minimzezi acest tab într-o fereastră compactă, de tip picture-in-picture. Această fereastră plutitoare poate fi plasată oriunde pe ecran, permițându-ți să continui să folosești aplicația originală fără întreruperi.

Pentru a activa fereastra minimizată, trebuie doar să atingi pictograma din bara de instrumente Chrome, situată lângă butonul de închidere. Când ești gata să te întorci la conținutul tab-ului, o simplă atingere a ferestrei plutitoare îl va restaura la dimensiunea sa originală.

Această funcționalitate, deja disponibilă pentru utilizatorii Android în cadrul Gmail, va fi extinsă curând pentru toți cei care folosesc Chrome ca browser implicit. În plus, este activată implicit, eliminând necesitatea unei configurări suplimentare.

Alte caracteristici Chrome pentru multitasking eficient:

  • Tab-uri multiple: Gestionează diferite sarcini deschizând simultan mai multe tab-uri.

  • Grupuri de tab-uri: Organizează tab-urile după teme sau proiecte pentru o navigare mai ordonată.

  • Task manager integrat: Monitorizează și gestionează resursele consumate de tab-uri și extensii, pentru a menține performanța optimă a browserului.

  • Navigare rapidă: Accesează rapid site-urile favorite și deschide tab-uri noi cu un singur clic.

🚀 Aceste funcții transformă Chrome într-un aliat de nădejde pentru cei care doresc să maximizeze eficiența online, fără a sacrifica performanța.

2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page