top of page
hello05619

Noi actualizări Chrome pentru Android și iOS: navigare optimizată pe mobil!



Navigarea pe mobil ar trebui să fie la fel de fluidă ca atunci când ești în fața computerului. Astăzi, vă prezentăm cinci îmbunătățiri ale Chrome pentru Android și iOS, pentru a face căutarea de pe telefon sau tabletă și mai ușoară.

  1. Mai multe Acțiuni Chrome pentru accesarea locațiilor locale Au fost adăugate noi Acțiuni Chrome care te ajută să economisești timp când interacționezi cu afaceri locale. De exemplu, când cauți un restaurant, vei vedea butoane de acces rapid în rezultatele căutării pentru a apela, obține direcții sau citi recenzii.

Această funcție este acum disponibilă în Chrome pe Android și va ajunge pe iOS mai târziu în toamna aceasta.

  1. Bara de adrese redesenată pe tablete Google a reîmprospătat bara de adrese Chrome pe iPad-uri și tablete Android, profitând de dimensiunile mai mari ale ecranelor și aliniindu-ne la limbajul de design Material You. Acum, când folosești bara de adrese, site-ul web este întotdeauna vizibil dedesubt, în caz că decizi să te întorci la el.

  2. Noi sugestii de scurtături Funcția de sugestii de scurtături pentru Chrome pe Android și iOS aduce un touch personalizat bării tale de adrese, ajutându-te să navighezi pe un site web pe baza a ceea ce scrii de obicei pentru a ajunge acolo. De exemplu, dacă cauți frecvent ”program” pentru a vedea orele pieselor de teatru, acest cuvânt va apărea acum mai sus în sugestiile de căutare ori de câte ori cauți „program”.

  3. Căutări populare în Chrome pe iOS Ai nevoie de inspirație când cauți pe web? Acum vei vedea sugestii de căutare populare în bara de adrese Chrome pe iOS, o funcție deja disponibilă pe Android. Aceste tendințe vor apărea sub căutările tale recente când apeși bara de adrese de pe pagina de tab nou.

  4. Noi carduri sportive în Feed-ul Discover Chrome Cardurile live pentru sporturi sunt acum disponibile în Feed-ul Discover Chrome pe pagina de tab nou pe iOS și Android. Așadar, când echipa ta favorită joacă, vei primi actualizări automate despre cum decurge meciul, dacă ai urmărit echipa sau ai exprimat interes pentru aceasta în trecut. Poți personaliza Feed-ul Discover în aplicația Chrome mobilă, selectând meniul cu trei puncte.

🌐 Rămâi la curent cu We Make IT Easy pentru mai multe sfaturi și trucuri care îți fac viața digitală mai simplă și mai eficientă!

9 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page