top of page
  • hello05619

Microsoft testează widget-uri în meniul Start din Windows 11Microsoft continuă să modifice experiența utilizatorului în Windows 11, adăugând o nouă secțiune de widget-uri în meniul Start. Această funcționalitate este momentan testată și promite să aducă informații rapide și personalizate direct în meniul Start al utilizatorilor.

 

Ce sunt „Start Menu Companions”?

Sub acest nume inedit, Microsoft propune o serie de componente asemănătoare widget-urilor, menite să ofere informații actualizate de pe web direct pe desktopul tău. Poți verifica vremea, urmări fluctuațiile bursiere sau chiar rezultatele sportive fără să părăsești meniul Start.


În noua versiune de test a Windows 11, utilizatorii pot accesa o secțiune specială în cadrul aplicației Settings pentru a gestiona aceste widget-uri. Aici, ai libertatea să activezi sau să dezactivezi diversele widget-uri în funcție de preferințele tale.


Cu această nouă funcție, fluxul tău de lucru ar putea deveni mai eficient. Imaginează-ți că poți accesa informații esențiale în timp real, fără a naviga prin aplicații sau browsere. Totuși, până la lansarea oficială, Microsoft va continua să testeze și să îmbunătățească această funcționalitate.


Această inițiativă a Microsoft ar putea transforma modul în care interacționăm cu sistemele noastre de operare. Este important să fim pregătiți și să înțelegem cum să profităm la maximum de aceste noi instrumente.

5 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page