top of page
hello05619

Google Calendar se îmbunătățește: mai mult control asupra afișării sărbătorilor



Google Calendar aduce o funcție nouă care permite utilizatorilor să ascundă anumite sărbători din vizualizarea calendarului, pentru o experiență mai personalizată. O nouă opțiune, „Ascunde această sărbătoare”, va fi disponibilă, oferind utilizatorilor un control suplimentar asupra vizibilității sărbătorilor.


Deși actualizarea nu este încă disponibilă pe scară largă, utilizatorii pot aștepta ca Google să implementeze aceste funcții noi în viitor, pentru o gestionare îmbunătățită a calendarului.

Conform informațiilor descoperite în versiunea Google Calendar 2024.23.0-641736842 de către Android Authority, aplicația lucrează la un nou meniu care va permite utilizatorilor să ascundă o anumită sărbătoare din vizualizarea calendarului. Utilizatorii vor găsi opțiunea „Ascunde această sărbătoare” atunci când deschid o sărbătoare individuală din vizualizarea calendarului.


În plus față de opțiunea „Ascunde această sărbătoare” detaliată mai sus, Google Calendar aduce și alte modificări legate de sărbători: o nouă opțiune sub „Sărbători” (Setări > Sărbători > Sărbători naționale/regionale) numită „Sărbători selectate”.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page