top of page
  • hello05619

De ce este important pentru afacerea ta să activezi Microsoft Office

Microsoft Office este programul software cloud numărul 1 în lume, folosit de milioane de utilizatori. Este important să aveți un MS Office licențiat pentru a vă bucura de serviciile complete ale Microsoft, cum ar fi asistența pentru clienți și toate caracteristicile software ale acestuia. În plus, în acest fel vă veți proteja fișierele de virușii care vin cu software-ul Office fals.


Ce beneficii pentru business-ul tău oferă Microsoft Office activat:

1. Software universal

Office este acum compatibil pe mobil. Așa că voi și angajații voștri puteți accesa cu ușurință contul Microsoft cu doar câteva clicuri pe mobil.

Microsoft rulează și Office Online, o versiune web a aplicațiilor Office de bază, care sunt incluse ca parte a unui cont Microsoft.


2. Folosit de peste 400 de milioane de clienți activi

Microsoft susține oficial că există 400 de milioane de utilizatori activi ai Windows 10.

Statisticile recente au arătat că procentul întreprinderilor cu cel puțin 100 de utilizatori a crescut de la 87% la 91%, iar utilizarea în cadrul business-urilor a crescut cu peste 320%.

Aceste date arată clar că Microsoft Office este cel mai de încredere program pentru computere la nivel mondial.


3. Office 365 este oricând disponibil pentru tine

Office 365 a fost dezvoltat astfel încât Microsoft să poată îmbrățișa tehnologia cloud, oferind, totodată, aceeași calitate la serviciile existente deja.

Îl puteți accesa de oriunde, atâta timp cât aveți o autentificare la Office 365 (de exemplu, compania pentru care lucrați). Apoi, abonamentul vă va permite să accesați aplicațiile Microsoft Office pe Windows, macOS, iOS și Android.


4. Asistență online 24/7 de la Microsoft

Microsoft are asistență 24/7 pentru clienți, prin chat sau chiar printr-un apel. Și pe lângă suportul Microsoft, puteți avea și asistență pentru clienți la magazinul dvs. online de încredere Microsoft.


5. Ușor de utilizat

Aplicațiile de birou sunt ușor de utilizat. Dar, una dintre caracteristicile remarcabile ale Office este că poate fi folosit de persoane de orice vârstă pentru funcțiile sale simple, care cresc productivitatea.

Creșterea productivității este foarte importantă pentru succesul pe termen lung al afacerii voastre. Pe măsură ce terminați lucrurile mai repede decât termenul stabilit, puteți investi mai mult timp în alte obiective.


6. Multifuncțional

Microsoft Office este cea mai bună suită de aplicații pentru a vă atinge obiectivele personale sau de afaceri datorită capacității sale de a se adapta nevoilor voastre.


Dacă doriți să utilizați o aplicație pentru rapoartele financiare, puteți utiliza MS Excel, pentru prezentări de business utilizați MS Powerpoint, iar pentru a scrie un post pe blog puteți folosi MS Word.


7. Securitate

Există o mulțime de amenințări malware pe care computerul vostru le poate primi. Și Microsoft și-a asumat întreaga responsabilitate de a vă păstra datele și informațiile în siguranță folosind securitatea Windows, care poate fi găsită în secțiunea de setări.

Toate datele stocate în cloud sunt găzduite într-unul dintre centrele de date Microsoft, oferind scanări de siguranță în timp real pentru mesaje și documente, pentru amenințările de securitate cibernetică.


8. Managementul echipei

Microsoft a creat Microsoft Teams sub Microsoft 365 în care puteți gestiona toți angajații companiei și sarcinile de grup într-un singur cloud. Astfel, puteți adăuga cu ușurință un nou membru al echipei, căruia să îi oferiți acces în doar câteva clicuri simple.


We make IT easy vă ajută să instalați și să folosiți cu succes suita Microsoft Office, pentru ca productivitatea afacerii voastre să crească.

21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page