top of page
  • hello05619

Cum să ștergeți în masă emailurile necitite pe Gmail


Dacă aveți multe emailuri necitite care vă aglomerează căsuța de poștă pe Gmail, există o modalitate simplă de a le șterge în masă. Iată pașii pe care îi puteți urma:

  1. Accesați contul dvs. de Gmail pe computer și deschideți căsuța poștală.

  2. În bara de căutare de sus, introduceți următoarea comandă: "is:unread" (fără ghilimele). Această comandă va filtra și afișa doar emailurile necitite.

  3. După ce sunt afișate emailurile necitite, utilizați casetele de selectare din stânga fiecărui email pentru a le selecta pe toate sau utilizați opțiunea "Selectează toate" din partea de sus a listei pentru a le selecta pe toate odată.

  4. Apoi, faceți clic pe pictograma coșului de gunoi sau pe opțiunea "Șterge" din partea de sus a listei pentru a șterge în masă emailurile necitite selectate.

Este important să verificați cu atenție emailurile pe care intenționați să le ștergeți, deoarece această acțiune este ireversibilă și nu veți putea recupera emailurile după ștergere.

Ștergerea în masă a emailurilor necitite vă poate ajuta să faceți curățenie în căsuța de poștă și să vă organizați mai eficient. Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe despre gestionarea eficientă a emailurilor pe Gmail, nu ezitați să ne contactați.

Sperăm că acest ghid vă va fi de ajutor în gestionarea emailurilor necitite pe Gmail și vă va permite să economisiți timp și să aveți o căsuță de poștă mai curată și mai organizată.

21 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page