top of page
  • hello05619

Ce aplicații vor dispărea din Windows, odată cu actualizarea 24H2Windows 24H2 se anunță a fi una dintre cele mai discutate actualizări, aducând schimbări majore care vor influența modul în care interacționăm cu computerele noastre.

Modificările aduse de Windows 24H2 pot fi testate în versiunea Release Preview disponibilă prin Windows Insiders. Este o oportunitate de a vedea cum aceste schimbări influențează fluxul tău de lucru și de a te adapta înainte de lansarea oficială.

Aplicații care dispar:

  • WordPad și Cortana: Considerate învechite de mulți, dispariția lor probabil nu va fi resimțită de majoritatea utilizatorilor. Notepad, acum pe Windows 11, include funcții noi precum suport pentru tab-uri și autocorrect, schimbând experiența utilizatorilor tradiționali.

  • Tips: De asemenea, va dispărea, lăsând loc pentru noi forme de asistență integrată mai direct în funcțiile sistemului.

Ce rămâne:

  • Microsoft Paint: Nu doar că rămâne, dar va fi îmbunătățită cu tehnologii AI, permițându-ți să îți extinzi creativitatea cu ajutorul inteligenței artificiale.

🔍 Vrei să afli mai multe despre cum să te pregătești pentru Windows 24H2 sau despre cum să optimizezi noile funcții AI? Contactează-ne și hai să facem această tranziție cât mai simplă și benefică pentru tine!


11 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page