top of page
  • hello05619

Atenție utilizatori de Windows 11!


Utilizatorii au remarcat faptul că un nou patch pentru Windows 11, KB5035853, distribuit prin Windows Update în martie 2024, pare să cauzeze mai multe bătăi de cap decât soluții. De la mesaje de eroare "Thread Stuck in Device Driver" la timpi de așteptare îndelungați la pornire și reporniri cu eroarea BSOD, provocările par să fie variate și frustrante.


Dacă te-ai confruntat cu încetiniri neașteptate ale performanței sau cu reporniri neplanificate ale PC-ului, s-ar putea să fii afectat de acest patch recent.

Pentru cei care se confruntă deja cu aceste probleme, o soluție temporară ar putea fi utilizarea funcției System Restore pentru a reveni la o stare anterioară a sistemului, înainte de 12 martie 2024.


Ne dorim să știi că nu ești singur în navigarea prin aceste provocări tehnice. Echipa noastră de experți IT este pregătită să ofere asistență pentru a te ajuta să depășești orice problemă legată de actualizările recente ale Windows 11, fără a pierde accesul la funcțiile noi și optimizările sistemului.

19 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page