top of page
hello05619

3 sferturi din companiile din România au început să adopte tehnologia cloud


Un sondaj recent arată că trei sferturi din companiile din România au început să adopte tehnologia cloud! Acesta este un pas important în direcția transformării digitale și îmbunătățirii eficienței afacerilor.


Aproximativ trei sferturi dintre companiile respondente din România (71,4%) au inițiat implementarea cloud-ului fie pentru mai multe departamente, fie pentru anumite procese și planifică o adoptare mai largă în următorii doi ani, potrivit raportului local realizat pe baza „Cloud Business Survey” efectuat de PwC Europa Centrală și de Est (ECE).


Implementarea tehnologiei cloud aduce numeroase beneficii companiilor mici și mijlocii, precum eficiență sporită, costuri reduse și securitate îmbunătățită.

Dintre companiile românești care au obținut deja o valoare măsurabilă, 40,5% au menționat un timp mai scurt de lansare a produselor și serviciilor pe piață, 35,7% economii de costuri, 35,7% îmbunătățirea poziției de securitate cibernetică și 33,3% îmbunătățirea profitabilității, a experienței clienților și creșterea agilității”, arată studiul.


Pentru companii, tehnologia cloud înseamnă acces la date și aplicații de oriunde și oricând, creșterea productivității și reducerea costurilor de infrastructură. Securitatea datelor este o preocupare importantă pentru noi, iar furnizorii de servicii cloud oferă măsuri avansate de protecție împotriva amenințărilor cibernetice.


La We Make IT Easy, suntem aici pentru a vă ghida în procesul de migrație către tehnologia cloud. Contactați-ne pentru a afla cum puteți beneficia de transformarea digitală și cum vă putem sprijini în externalizarea serviciilor IT.

25 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page