top of page
  • hello05619

28 Ianuarie - Ziua protecției datelor cu caracter personal


Pe măsură ce granița dintre viața noastră offline și cea online continuă să se estompeze, Ziua confidențialității datelor de pe 28 ianuarie este micul impuls de care avem nevoie la începutul fiecărui an nou pentru a face din protejarea informațiilor noastre personale o prioritate.

Deși trăim într-o lume din ce în ce mai digitală, cei mai mulți dintre noi se gândesc la confidențialitatea datelor abia după ce ele au fost compromise. Încrederea sporită în tehnologiile digitale pentru a gestiona fiecare aspect al vieții necesită nevoia de a regândi ceea ce împărtășim despre noi înșine, când, unde și cu cine împărtășim.


CUM SĂ SĂRBĂTOREȘTI ZIUA CONFIDENȚIALĂ A DATELOR

În primul rând, dacă nu vă protejați deja cu sârguință informațiile personale, misiunea dvs., astăzi, este să începeți să luați în serios confidențialitatea datelor. Asumați-vă angajamentul astăzi de a afla un lucru nou în fiecare zi despre confidențialitatea datelor. Apoi, puteți da mai departe informațiile acumulate.

Seniorii sunt o țintă principală a hoților de date din cauza lipsei lor de cunoștințe de bază despre cele mai bune practici de confidențialitate a datelor. Așa că arătați-le părinților sau colegilor dvs. de serviciu mai în vârstă cum să-și protejeze informațiile personale.

24 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page